diumenge, 12 d’octubre del 2008

A VEURE QUE US SEMBLA

Bones a tothom!

Aquests dies he estat veient que això de fer crítiques de pelis està molt bé, però s'em fa difícil fer-ne una cada setmana o 15 dies, per això he pensat que mentre's preparo la pròxima crítica, aniré afegint coses relacionades amb el cinema.
Em sembla una bona idea perquè sinó penso que la persona que passa pel blog, necessita anar trobant coses, sinó, almenys jo acabaria perdent l'interés.

Au salut!

2 comentaris:

quico ha dit...

Benvolgut Òscar,
Ja has iniciat aquesta nova aventura en la teva vida que espero que et sigui molt profitosa, certament. Voldria remarcar del teu blogg 2 coses que m'han picat la curiositat: "...aprofundir en l'autèntica veritat de la vida..." i "...pel·lícules que esdevenen reals perquè són capaces de parlar-nos del misteri de la vida..."Endavant!

ign74 ha dit...

eiss.. que l'avantatge de tenir un blog és que fas el que et rota i poses el que et dona la gana.. això és per compartir coses i sobretot per disfrutar i no per tenir una línia editorial i ser-ne esclau.. crec que tot el que puguis posar-hi serà interessant.. o sigui que ànims.. ens llegim!!